pensioen.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
woensdag 19 juni 2024

Tijdelijke verlaging kosten Goudse Bedrijfspensioen

Zowel bestaande als nieuwe relaties van De Goudse gaan lagere uitvoeringskosten betalen voor het Bedrijfspensioen. Per 1 oktober betaalt een deelnemer voor € 8,50 (€ 10) en voor het Goudse Bedrijfspensioen+ € 10 (€ 20). De actie loopt tot het einde van het jaar.

Bestaande klanten en klanten die zich voor 1 januari aanmelden, profiteren van de verlaging gedurende de rest van de looptijd. Na die datum gaan de uitvoeringskosten voor nieuwe klanten weer naar het oude niveau. "Het is weer pensioenseizoen en op deze manier willen wij ons pensioen wat meer onder de aandacht brengen", aldus De Goudse.

De verzekeraar zegt geen andere kosten te rekenen dan alleen deze uitvoeringskosten. Wijzigingen, zoals een echtscheiding of waardeoverdracht, worden zonder extra kosten doorgevoerd. Er zijn ook geen kosten als een werknemer uit dienst gaat.

Als voordelen van het bedrijfspensioen noemt De Goudse de laagste beleggingskosten in de markt, eenvoudige online administratie en het extra rendement door overlevingswinst. "De beschikbare premie gaat voor 100% naar de pensioenopbouw van de deelnemer."

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning