pensioen.hypotheek-actueel.nl
Financiële informatie, links en rekenmodules
woensdag 19 juni 2024

Anker stoot deel zakelijke portefeuille af

Anker heeft het zakelijke deel van de in 2011 overgenomen assurantieportefeuille van Wim Koster Assurantiën uit Assen verkocht aan Kremer pensioen- en risicoadviseurs (Assen). De portefeuille van circa 200 zakelijke relaties wordt geïntegreerd binnen het bestaande kantoor.

"Ons intermediair is zich sinds de opkomst van nieuwe media steeds meer op de particuliere markt gaan richten. Daarbij worden onze klanten vooral telefonisch en via internet bediend. Voor onze zakelijke klanten zijn we op zoek gegaan naar een erkende lokale speler die deze doelgroep op uitstekende wijze kan blijven bedienen", aldus Sjoerd Zijlstra, directeur van Anker Verzekeringen.Kremer is een samenvoeging van de afzonderlijke assurantiekantoren van David en Erwin Kremer. Door deze overname heeft het bedrijf nu vijf mensen in dienst.Op de foto v.l.n.r.: Gerald Vredevoogd, Erwin Kremer (linksachter) , David Kremer, (rechtsachter) - alledrie van kantoor Kremer - en Bert Posthumus, directeur Anker Verzekert.

Voor u geselecteerd uit de media:
Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning
De Gouden Aankooptips! Hoe weet je dat je niet te veel voor een woning betaalt? Volg De Gouden Tips voor het kopen van een woning